Πώς να διαγράψετε φίλους στο PS4

Διαφήμιση

Πρέπει να διαγράψετε κάποιον από τη λίστα φίλων σας στο PS4; Εδώ είναι πώς να τα ξεφορτωθείτε σε τρία εύκολα βήματα

Οι διαδικτυακές κοινότητες αποτελούν όλο και πιο σημαντικό μέρος του σύγχρονου σύγχρονου παιχνιδιού. Ακόμα κι αν δεν τους γνωρίζετε στην πραγματική ζωή, προσθέτοντας τους συνεργάτες μας στο διαδίκτυο ως φίλοι μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο να το δουν όταν είναι online και να μπουν σε παιχνίδια που παίζουν ήδη.



Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για εκείνους τους χρόνους που θέλετε να συγκροτήσετε μαζί και να συνεργαστείτε με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια για πολλούς παίκτες που παίζετε και τα δύο και είναι επίσης ένας εύχρηστος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ τους όταν είστε εκτός σύνδεσης, όπως μπορείτε να στείλετε τα ιδιωτικά μηνύματα για να οργανώσετε την επόμενη συνεδρία σας.

Ωστόσο, μερικές φορές φιλίες ξινή ή ίσως απλά θέλετε να κάνετε ένα κομμάτι από ένα καθαρισμό και τακτοποίηση επεκτείνοντας συνεχώς τον κατάλογο των φίλων παιχνιδιών σας. Σε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να διαγράψετε φίλους από το PS4 σας και να τους απομακρύνετε από τη λίστα φίλων σας για πάντα.





Βήμα 1: Ενεργοποιήστε το PS4 και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο PlayStation Network. Στην κύρια αρχική οθόνη, πατήστε επάνω στο d-pad για να μεταβείτε στο μενού Λειτουργία και επιλέξτε Φίλοι.

Βήμα 2: Εδώ θα δείτε μια λίστα με τους φίλους σας. Πατήστε δεξιά στο d-pad και επιλέξτε τον φίλο που θέλετε να διαγράψετε.



Βήμα 3: Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί η κύρια σελίδα προφίλ του φίλου σας. Δεν υπάρχει ένα προφανές κουμπί 'διαγράψτε φίλο' οπουδήποτε, αλλά εάν πατήσετε το κουμπί Επιλογών στον ελεγκτή DualShock 4, θα εμφανιστεί ένα επιπρόσθετο πλευρικό μενού στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Αυτό σας δίνει την επιλογή να καταργήσετε τους φίλους σας από τη λίστα των φίλων σας, οπότε επιλέξτε αυτό και τελειώσατε!

Φυσικά, εάν τα καταργείτε επειδή σας παρενοχλεί online ή είναι γενικά δυσάρεστο, τότε θα πρέπει επίσης να τα αναφέρετε χρησιμοποιώντας την επιλογή Αναφορά στην ίδια οθόνη μενού, προτού τα αφαιρέσετε. Εναλλακτικά, εάν θέλετε απλώς να τους σταματήσετε να σας στέλνουν ατελείωτα μηνύματα, επιλέξτε Αποκλεισμός.



Γλώσσες
Spanish Bulgarian Greek Danish Italian Catalan Korean Latvian Lithuanian Deutsch Dutch Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Turkish French Hindi Croatian Czech Swedish Japanese